fbpx

Ilmalämpöpumpun huolto

Ilmalämpöpumppu tulisi huollattaa omatoimisesti 1-2 kuukauden välein. Ja ammattilaisen toimesta, käyttökohteen kuormittavuudesta riippuen 2-5 vuoden välein.

Itsehoitoon saat meiltä puhdistussetin, lue lisää tämän linkin kautta.

Tai tilaa ilmalämpöpumpun perushuolto ja olemme yhteydessä jo 1-2 arkipäivän sisällä.

Tutustu ja tilaa tämän linkin kautta.

Huoltopalvelumme on tarjolla kotitalouksien ilmalämpöpumpuille. Huollot suorittavat luotettavat ammattilaisemme, joilla on turvallisuus- ja kemikaaliviraston (Tukes) hyväksyntä. Näin varmistat, että työt tehdään sovittuna aikana, sovitulla toimitussisällöllä, huolellisesti ja laadukkaasti. Tällä varmistetaan ilmalämpöpumpun toimintavarmuus sekä tehokas ja terveellinen käyttö.

Halutako lisätietoa palvelusta? Saat meihin yhteyden chatissa, yhteydenottolomakkeella tai info@cira.fi

Me ymmärrämme, että huoltotyössä luottamus on kaiken yhteistyön perusta. Siksi tarjoamme sinulle mahdollisuuden maksaa palvelutamme turvallisesti pankkikortilla työn valmistuttua suoraan asentajalle, varmistaen tyytyväisyytesi lopputulokseen. Saat aktivoitua tilauksen yhteydenottolomakkeella tai info@cira.fi .

Loppuiko lämmin vesi? Onko aika vaihtaa lämminvesivaaja?

Yleensä lämminvesivaraajan toimintahäiriö tulee esille siinä, kun lämmintä vettä ei tule tarpeeksi tai vesi on haaleaa. Kun lämminvesivaraaja on kovassa käytössä, tarkoittaa se myös sitä, että jossain vaiheessa varaaja tulee uusia. Varaajatkaan eivät ole ikuisia. Rikkoutuneen lämminvesivaraajan säiliö voi aiheuttaa myös ikävän vesivahingon.

Read More

Asennuspalvelu apunasi!

Onko kotisi ilmeen päivittäminen esimerkiksi keittiössä, kylpyhuoneessa tai saunassa ajankohtainen? Oletko uusimassa vesikalusteita, sähkökiuasta tai tarvitsetko uuden keittiöhanan asennuksen astianpesukoneliitännällä? Onko remontti tähtäimessä tai rakennatko uutta? Apu kenties löytyy asennuspalvelustamme. Anna meidän auttaa ja mahdollistaa stressittömämpi projekti. Pääset nopeammin nauttimaan itse tuotteesta ja lopputuloksesta.

Read More

Lämmityskausi alkoi, muista ilmalämpöpumpun säännöllinen huolto

Milloin viimeksi olet huollattanut ilmalämpöpumppusi? Suosittelemme huoltoa, jos viimeisestä ilmalämpöpumpun perushuollosta tai esimerkiksi syväpuhdistuksesta on kulunut yli 2 vuotta. Ilmalämpöpumppu tulisi huoltaa 1-4 vuoden välein, riippuen esimerkiksi siitä, onko kotitaloudessa kotieläimiä, millainen kasvusto kotisi ympärillä on, tai kulkeeko asunnon vierestä ajoväyliä.

Read More

Ilmalämpöpumpulla lämmitystä ja viilennystä kotiin

Ilmalämpöpumppu on kustannustehokas kodin ratkaisu vähentäen energiakulutusta, joka näkyy pienempänä sähkölaskuna. Ilmalämpöpumppu viilentää kotiasi kuumina päivinä ja lämmittää kylminä pakkaspäivinä, ja on siksi hyvä ratkaisu varsinaisen lämmitysjärjestelmän rinnalle sähkö- ja öljylämmitteisissä kodeissa.

Read More

Taloon.com ja Netrauta

Nettirautakauppojen suosio nopeana ja helppokäyttöisenä remonttitarvikkeiden kauppana kasvaa, ja tarve saada tuotteet asennettuna on ollut asiakkaiden keskuudessa hyvin suurta. Suomen tehokkain nettirautakauppoja palveleva pika-asennuksia tarjoava City-Rakentajat vastaa lähes kaikista BYGHEMMAN asennuksista kautta maan. Asennusverkosto omien ja kumppaniyritysten kanssa kanttaa uudenmaan, hämeen, kymenlaakson ja länsi-Suomen. Ja lisää kumppaniyrityksiä haetaan koko maahan. Ole siis yhteydessä!

Read More