Raksa 2019 -messujen tunnelmia

Tapahtumien täyteinen Raksa-messujen viikonloppu on nyt ohi, ja City-Rakentajien on aika siirtyä takaisin suunnittelupöydän ja rakennustyömaiden ääreen. Raksa-messuilla riitti vilinää ja vilskettä, ja olemme ilahtuneita siitä, miten positiivisesti yrityksemme remontti- ja saneerauspalvelut otettiin vastaan. Kiitos kaikille messuosastollamme vierailleille!

Raksa-messujen pääteemoina oli tänä vuonna energiatehokkuus ja ekologinen rakentaminen. Osastollamme kävi kova kuhina kaikkina kolmena messupäivänä, ja vierailijat halusivat lisätietoja erityisesti kodin lämpö- ja kosteusolosuhteita seuraavasta SmartIO CIRA -sovelluksesta sekä energiatehokkuutta korostavista remonttiratkaisuistamme ja LVI-suunnittelusta.

Meillä oli tosi hyvät Raksa-messut. Kävijöitä kiinnosti suuresti SmartIO CIRA kosteusmittauksineen sekä ilmalämpöpumppujen FreshWash-pesut. Saimme myös hyviä kehityskohteita seuraavia messuja ajatellen, City-Rakentajien toimitusjohtaja Kari Rännäli summaa.

City-Rakentajien messuarvontaan osallistui yhteensä 181 henkilöä, ja arpaonni suosi tällä kertaa Merja Laitikasta. Voittajalle lähtee palkinnoksi paketti luonnonkivilaattoja.

Kiitos hienosta messuviikonlopusta ja nähdään taas seuraavilla messuilla!

Raksa-Messut – Lahti

Tervetuloa Raksa-messuille Lahden messukeskukseen perjantaista sunnuntaihin 15.-17.3.

City-Rakentajat on messuilla mukana osastolla D5a. Tule tutustumaan monipuolisiin remontointi- ja saneerauspalveluihimme, talotekniikan SmartIO CIRA -sovellukseen sekä lämpöpumppujen FreshWash-puhdistukseen!

Osallistu kisaan ja voita upeita luonnonkivi­laattoja!

Osallistu messuarvontaan, ja voit voittaa kotiisi paketin näyttäviä luonnonkivilaattoja. Arvonta on voimassa Raksa 2019 -messujen ajan 15.–17.3. City-Rakentajien messuosastolla D5a. Osallistujien kesken arvotaan yksi (1) paketti harmaita luonnonkivilaattoja 5m2, joiden arvo on 300€.

Luonnonkivilaatat ovat kaunis ja kestävä valinta kylpyhuoneeseen tai saunatiloihin, ja niitä voi käyttää yhtä hyvin seinäpintoihin tai lattioihin.

Raksamessut arvonta