fbpx

Loppuiko lämmin vesi? Onko aika vaihtaa lämminvesivaaja?

Yleensä lämminvesivaraajan toimintahäiriö tulee esille siinä, kun lämmintä vettä ei tule tarpeeksi tai vesi on haaleaa. Kun lämminvesivaraaja on kovassa käytössä, tarkoittaa se myös sitä, että jossain vaiheessa varaaja tulee uusia. Varaajatkaan eivät ole ikuisia. Rikkoutuneen lämminvesivaraajan säiliö voi aiheuttaa myös ikävän vesivahingon.

Read More

Asennuspalvelu apunasi!

Onko kotisi ilmeen päivittäminen esimerkiksi keittiössä, kylpyhuoneessa tai saunassa ajankohtainen? Oletko uusimassa vesikalusteita, sähkökiuasta tai tarvitsetko uuden keittiöhanan asennuksen astianpesukoneliitännällä? Onko remontti tähtäimessä tai rakennatko uutta? Apu kenties löytyy asennuspalvelustamme. Anna meidän auttaa ja mahdollistaa stressittömämpi projekti. Pääset nopeammin nauttimaan itse tuotteesta ja lopputuloksesta.

Read More

Ilmalämpöpumpun säännöllinen huolto

Milloin viimeksi olet huollattanut ilmalämpöpumppusi? Suosittelemme huoltoa, jos viimeisestä ilmalämpöpumpun perushuollosta tai esimerkiksi syväpuhdistuksesta on kulunut yli 2 vuotta. Ilmalämpöpumppu tulisi huoltaa 1-4 vuoden välein, riippuen esimerkiksi siitä, onko kotitaloudessa kotieläimiä, millainen kasvusto kotisi ympärillä on, tai kulkeeko asunnon vierestä ajoväyliä.

Read More

Ilmalämpöpumpulla lämmitystä ja viilennystä kotiin

Ilmalämpöpumppu on kustannustehokas kodin ratkaisu vähentäen energiakulutusta, joka näkyy pienempänä sähkölaskuna. Ilmalämpöpumppu viilentää kotiasi kuumina päivinä ja lämmittää kylminä pakkaspäivinä, ja on siksi hyvä ratkaisu varsinaisen lämmitysjärjestelmän rinnalle sähkö- ja öljylämmitteisissä kodeissa.

Read More

Taloon.com ja Netrauta

Nettirautakauppojen suosio nopeana ja helppokäyttöisenä remonttitarvikkeiden kauppana kasvaa, ja tarve saada tuotteet asennettuna on ollut asiakkaiden keskuudessa hyvin suurta. Suomen tehokkain nettirautakauppoja palveleva pika-asennuksia tarjoava City-Rakentajat vastaa lähes kaikista BYGHEMMAN asennuksista kautta maan. Asennusverkosto omien ja kumppaniyritysten kanssa kanttaa uudenmaan, hämeen, kymenlaakson ja länsi-Suomen. Ja lisää kumppaniyrityksiä haetaan koko maahan. Ole siis yhteydessä!

Read More

CIRA ja Keittiömaailma yhteistyöhön

Keittiöremontin toteutus ei ole koskaan ollut näin helppoa! CIRA:n yhteistyö Keittiömaailman kanssa takaa huolettoman keittiöremontin toteutuksen aina suunnittelusta asennukseen. Voit tutustua keittiövalikoimaan etukäteen Keittiömaailman verkkosivuilla tai varata netissä maksuttoman suunnitteluajan suoraan lähimpään Keittiömaailman myymälään.

Read More