Keittiöremontin toteutus ei ole koskaan ollut näin helppoa! CIRA:n yhteistyö Keittiömaailman kanssa takaa huolettoman keittiöremontin toteutuksen aina suunnittelusta asennukseen. Voit tutustua keittiövalikoimaan etukäteen Keittiömaailman verkkosivuilla tai varata netissä maksuttoman suunnitteluajan suoraan lähimpään Keittiömaailman myymälään.

Petra-keittiön tammiviiluiset Arlena-ovet.
Keittiömaailman Petra-keittiön tammiviilusta tehdyt Arlena-ovet luovat kodikasta tunnelmaa.

CIRA:n toimitusjohtaja Kari Rännäli iloitsee uudesta yhteistyöstä Keittiömaailman kanssa. Remontoinnin asiantuntemuksen yhdistäminen luotettavan keittiövalmistajan ammattitaitoon tuo asiakkaille paljon hyötyjä:

Keittiömaailman tuotemerkkien valikoima on laaja ja asiakkaidemme suosimaa. Yhteistyöllä saamme nopeammin ja asiantuntevammin asiakkaalle sopivimmat vaihtoehdot.

CIRA toteuttaa keittiöremontit kokonaisvaltaisena palvelupakettina, johon sisältyy paljon etukäteissuunnittelua ja tarvittavien pohjatöiden tekemistä. Esimerkiksi huoneistojen pohjaratkaisujen muutokset vaativat saumatonta suunnittelua ja toteutusta, jotta kaikki remontin vaiheet etenevät sujuvasti.

Keittiömaailman asiantuntijat saavat meiltä kohteen ominaisuustiedot, koska olemme usein suunnitelleet LVIS-suunnitelmat, piirtäneet uudet pohjakuvat ja rakentaneet muun muassa keittiön uuteen paikkaan huoneistossa. Tällöin koko toimitusketju on katkeamaton, ja se näkyy aikataulujen pitävyydessä ja laadussa, Rännäli kertoo.

A la Carten mustansininen Urban-keittiö.
Keittiömaailman A la Carte -malliston Urban-keittiö säväyttää mustansinisellä kokonaisuudellaan.

Turvallisesti kotimaiset tuotteet

Mallistovaihtoehtoina ovat Keittiömaailman omat brändit A la Carte ja Petra. A la Carte -mallistossa kansainvälinen muotoilu yhdistyy kotimaiseen osaamiseen. Trendikäs mallisto vakuuttaa viimeistellyillä yksityiskohdillaan ja linjakkuudellaan.

Petra-keittiöt ovat kestäviä ja käytännöllisiä ja sopivat suomalaisiin koteihin. Mallistossa perinteisyys yhdistyy moderneihin elementteihin, jotka ihastuttavat vuodesta toiseen. Kodikkaassa Petra-keittiössä on paljon innovatiivisia tilaratkaisuja, jotka helpottavat arkea ja tekevät keittiön käytöstä miellyttävän kokemuksen.

Keittiömaailman keittiöt sopivat myös hiilijalanjäljestään tietoisille kuluttajille. Keittiöt valmistetaan Lahden Nastolassa, ja niillä on kotimainen Avainlippu-merkki. Keittiömaailma on siis suomalainen työllistäjä, ja kotimaan lyhyiden toimitusmatkojen ansiosta logistiikasta syntyneet päästöt pysyvät matalina. Myös tuotteiden valmistuksessa kiinnitetään huomiota materiaalien vähäpäästöisyyteen ja turvallisuuteen.

Saat CIRA:n kautta Keittiömaailman keittiöt suoraan saneerauskohteisiin! Pyydä tarjous remontti- ja keittiöpaketista CIRA:n verkkosivujen yhteydenottolomakkeella.