CIRA Kiinteistö logo

CIRA KIINTEISTÖ

Toimitilojen ja pohjaratkaisujen muutokset toiveidesi mukaan.

Teemme laajat liiketilojen muutokset toimialasta riippumatta. Voimme muokata esimerkiksi entisen lääkäriaseman ravintolaksi tai kivijalkakaupan asuinhuoneistoksi.

Toimitilojen muutos ja remontointi hoituu kanssamme kokonaisvaltaisena palveluna, johon sisältyy suunnittelu, viranomaisyhteistyö, remontin lupa-asiat sekä kohteen saneeraus. Olemme toteuttaneet asiakkaillemme esimerkiksi brändiin sopivia neuvottelutiloja, ravintoloiden terasseja sekä lyhyemmän aikavälin pop-up-toteutuksia.

Emme pelkästään siirrä seiniä tai pystytä perustuksia. Kiinnitämme remonteissa huomioita tärkeisiin yksityiskohtiin, kuten liiketilojen ilmanvaihtoon ja energiatehokkuuteen.Tervetuloa tilaamaan täydellinen remontti!

Tutustu aiempiin toteutuksiimme Referenssit-sivulla.

Pyydä tarjous!
info@cira.fi
044 720 1980

Kiinteistö kuva

Remontointi­palvelut kiinteistöille

Palvelumme auttavat luomaan yritystoimintaa tukevia liiketiloja.
RAKENNUSLUVAT

Liiketilojen muutospalvelumme alkavat usein rakennusluvan hankkimisesta ja rakennusluvan kuvista, jotka saadaan arkkitehdeiltä. Hoidamme kaikki lupa-asioihin liittyvät selvitykset ja luvanvaraisiin toimenpiteisiin liittyvän viranomaisyhteistyön.

ARKKITEHTIPALVELUT

Yhteistyökumppanimme Arkkitehdit Sankari Oy suunnittelee monipuolisia taloja, asuntoja ja liiketiloja. Arkkitehtitoimisto toteuttaa esimerkiksi tilojen 3D-mallinnuksen ja asuntojen rakenteisiin tulevien muutosten suunnittelun.

RAKENNUSMESTARI­PALVELUT

Rakennusmestari huolehtii rakennusprojektien onnistuneesta läpiviennistä ja aikataulujen pitävyydestä. Voit tilata meiltä rakennusmestaripalvelut kaiken kokoisiin rakennusprojekteihin ja rakennusalan konsultointiin.

LVIS-SUUNNITTELU

LVISA-palveluihimme kuuluu lämpö-, vesi- ja ilmastointiratkaisujen suunnittelu, sähköratkaisujen toteutukset sekä talotekniikkaan liittyvät automaatio ja valvonta. Suunnitelmat saa sähköisenä aineistona, sillä käytämme Kymdatan CADS-ohjelmistoa.

RAKENNUSTEKNISET TYÖT

Toteutamme liiketiloihin laajoja muutoksia, joissa esimerkiksi seinät tai pesutilat siirretään kokonaan uuteen paikkaan. Muutamme vaikka kaupan saunaksi tai lääkäriaseman ravintolaksi, sisäilman laadusta tinkimättä.

LVI- JA SÄHKÖASENNUS

LVIS-palveluihimme kuuluu lämpö-, vesi- ja ilmastointi- ja sähköjärjestelmien suunnittelutöiden lisäksi erilaiset asennukset, huollot ja korjaukset. Asennusten mittaluokka vaihtelee asiakkaan mukaan, ja teemme toteutukset toimistoista tehtaisiin.

SMARTIO CIRA

Langaton hallintajärjestelmä kodeille ja kiinteistöille