fbpx

PALVELUT

CIRA logo

City-Rakentajat toteuttaa monipuolista asuinhuoneistojen ja liiketilojen remontointia pääkaupunkiseudulla. Joustavat palvelumme mukautuvat asiakkaan toiveiden mukaisesti aina yksittäisen asunnon peruskorjauksesta koko taloyhtiötä koskeviin laajempiin saneerauksiin, kuten putkiremontteihin tai huoneistojen pohjarakenteiden muutoksiin. Suunnittelemme ja rakennamme sinulle kodin, jossa haluat asua vuosia eteenpäin!

Suosituimpia taloyhtiöiden tilaamia remonttikohteita ovat linjasaneeraukset ja saunaosastojen remontit. Huolehdimme ajan tasalla olevista LVI-kuvista ennen remontin aloittamista ja pidämme taloyhtiön ajan tasalla remontin etenemisestä. Nykyaikaisessa pilvipalvelussa oleva projektinhallintamme varmistaa toiminnan tehokkaasti ja oikea-aikaisesti.

Toteutamme remontit niin, että ne vaikuttavat asukkaiden arkeen mahdollisimman vähän. Loihdimme tarvittaessa putkiremontin tai vesivahinkosaneerauksen yhteydessä wc-tilat ja kylpyhuoneet saunoineen kokonaan uuteen loistoon. Kosteus- ja vesivahinkoremonttien toteutuksessa tehokkain toiminta-alueemme on Uusimaa.

Rautakauppojen palvelut

Kun tilaat tai olet tilannut tuotteen ja asennuspalvelun rautakaupasta, me kontaktoimme sinut ja alamme sopia asennusta kanssasi. Tavoitteemme on palvella tehokkaasti ja varmasti. Mikäli olet siis tilannut rautakaupasta tuotteen ja palvelun, ja sinulla on kysyttävää, ole ensisijaisesti yhteydessä saamasi linkin kautta, toissijaisesti sähköpostitse tai puhelimitse. 

Vai, oletko tilannut pelkän tuotteen ja tarvitset asennuksen? Voit tilata asennuksen kätevästi verkkokaupastamme.

 • Tilaa asennus verkkokaupastamme.
 • Otamme yhteyttä kahden arkipäivän sisällä tehdystä tilauksesta. 
 • Pyydämme tietoja ja tuotteen saapumiskuittausta asennuksen sopimista varten.
 • Tuotteen saavuttua sovimme asennusajan.
 • Nauti lopputuloksesta!

Tai tarvitsetko apua tuotteen hankinnassa? Autamme mielellämme tässäkin. Kokonaistarjouksen saat helposti täyttämällä yhteydenottolomakkeen tai sähköpostitse, jossa kerrot tarpeestasi. Tavoitat meidät myös chatista.

Kurkkaa myös verkkokauppavalikoimastamme valmiit Tuote + Asennustuotteet.

info@cira.fi
0447201980

LVISA-suunnittelu­palvelut

Rakentaminen ja saneeraus ovat vain osa City-Rakentajien palveluista. Tarjoamme myös monipuolista LVISA-suunnittelua,  -mittausta ja -asennusta erilaisiin uudisrakennuksiin ja saneerauskohteisiin. Toteutamme nopealla aikataululla esimerkiksi kerrostalojen kylpyhuoneiden ja huoneistomuutosten LVI-kuvia ja rakennemuutoskuvia.

Suunnittelussa käytämme Kymdatan CADS-ohjelmistoa. Kaikki materiaali on sähköisessä muodossa, ja esimerkiksi uudiskohteissa toimitamme suunnitelmat suoraan rakennusvalvontaan sähköisesti.

LVISA-suunnittelupalveluitamme yksityisille, yrityksille, kunnille sekä taloyhtiölle:

 • LVI-suunnittelu (omakotitalot ja kerrostalot)
 • Liike- ja teollisuuskiinteistöt
 • Lämmitys, vesi ja viemärit
 • Linjasaneerausten suunnittelu ja valvonta
 • Ilmanvaihto ja ilmastointi
 • Kylmätekninen suunnittelu
 • Sähkötekniikka, sähkötöiden suunnittelu ja asennukset
 • Lämpöpumppujärjestelmien sekä lauhdejärjestelmien suunnittelu
 • Kaukolämpö ja kaukokylmäverkostojen suunnittelu
 • Salaoja, sadevesi, pihojen hulevedet
 • Talotekniikan automaatio ja valvonta.

Palveluihimme kuuluu myös kiinteistön vesi- ja viemärilaitteiston (KVV) valvonta, märkätilojen vesieristys (VTT-serfikaatti), ilmanvaihdon (IV) valvonta ja ilmanvaihtokanavien nuohous. LVI-asennusten lisäksi teemme erilaisia sähköasennuksia.

Toteutamme erilaiset suunnittelut, ylläpitotyöt ja huollot kattavan palveluketjumme mukaisesti. Saat meiltä erilaiset lämpökuvaukset, putkitutkaukset, viemäri- ja kanavakuvaukset, ilmalämpöpumppujen pesut sekä lämmöntuotannon ja kylmätuotannon sovellukset.

Autamme niin isoissa kuin pienissäkin suunnittelu- ja toteutustöissä, joten tiedustele meiltä toiveidesi mukaista suunnitelmaa.

LVIS-työt, remontit ja saneeraustyöt

Toteutamme kokonaisvaltaisen LVIS-remontin kotiisi, yritystiloihin tai talonyhtiöön toiveet huomioiden. Kauttamme onnistuu uudisrakennus, valmis- sekä saneerauskohteiden niin pienemmät kuin suuremmatkin putki- ja sähkötyöt sekä ilmastointityöt ja lämpöurakat suunnittelusta toteutukseen. Teemme myös ilmalämpöpumppujen asennusta ja huoltotöitä. Palvelualueemme LVIS-töissä on Uusimaa ja Päijät-Häme. Ilmalämpöpumppujen asennusta ja huoltoa teemme Uudenmaan, Kymenlaakson, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen ja Turun alueella.

Toteutamme monipuolisia, eri kokoisia remontteja ammattitaidolla. Palveluihimme kuuluu niin huoneistojen muutostyöt kuin vesivahinkosaneeraukset. Kattavammin tietoa löytyy kohdasta remontit.

Pyydä tarjous!
info@cira.fi 

Luo pihastasi keidas!

Rakennusalan palveluihimme kuuluu kerrostalojen ja omakotitalojen piharakentamista, viheralueiden suunnittelua ja toteutusta sekä esimerkiksi ravintoloiden tai omakotitalojen terassitöitä. Lisäksi rakennamme aitoja, katoksia sekä salaojituksia, hulevesijärjestelmiä, ja jopa sokkeleiden kunnostuksia.

Viherrakentaminen voi olla esimerkiksi taimien istuttamista, kivetyksen rakentamista tai kaivuutyötä. Toteutamme kerrostalojen ja omakotitalojen pihat toiveidesi mukaan, tai pihasuunnittelijamme laatii suunnitelman visiotasi mukaillen.
Teemme piharemontteja taloyhtiöille ja omakotitaloihin ja suunnittelemme asuinalueen pihapiiristä viihtyisän ja luonnonläheisen oleskelutilan, jonne asukkaat voivat yhdessä kokoontua.

Lisätietoja:
info@cira.fi

Viralliset energia­todistukset ja energia-avustuslaskelmat vaivattomasti

Teemme energiatodistukset ympäri Suomen nopeasti ja laadukkaasti. Energiatodistuksen saa antaa ainoastaan laskelmien laatimiseen pätevöitynyt henkilö. Pätevyyden voi tarkistaa pätevyyksiä ylläpitävän toimijan sivuilta (FISE).

Lain mukaan energiatodistus on pakollinen aina kun asunto myydään tai vuokrataan. Energiatodistus on voimassa enimmillään kymmenen vuotta. Energiatodistuksen laatimista ohjaavat laki ja asetus energiatodistuksesta, rakennusmääräyskokoelman energiantehokkuutta käsittelevät osat sekä muut ympäristöministeriön antamat energiatehokkuus-määräykset.

Toimialueemme energiatodistuksissa on Etelä-Suomi. Pyydä tarjous yhteydenottolomakkeella! 

 

Ravintolan rasvakanavien puhdistus

Pidämme ravintolasi keittiön rasvakanavat puhtaina ja paloturvallisina! Käytössämme on muun muassa tehokas Lifa Air ilmastointikanavan harjakone, jolla saadaan puhdistettua vaikeasti irtoava lika helposti jopa Ø 1500 mm peruskanavista Ø 1200 mm rasvakanavista. Laite soveltuu hyvin esimerkiksi suurten ravintoloiden rasvakanavien putsaukseen, jossa tarvitaan kemikaalien ja harjauksen yhdistelmää.

Ammattikeittiön rasvakanavien puhdistus

 • Ammattikeittiöiden rasvakanavien ja ilmastoinnin puhdistus on tärkeää hygienian ja paloturvallisuuden vuoksi.
 • Laki velvoittaa nuohoamaan ravintoloiden rasvakanavat vähintään kerran vuodessa ja kovassa käytössä olevissa keittiöissä tarvittaessa useammin.
 • Säännöllisellä rasvakanavien nuohouksella ehkäiset rasvapaloja ja kanavat sekä kiinteistön muut rakenteet pysyvät siisteinä ja ehjinä.
 • Rasvakanavat nuohotaan, kun keittiö ei ole käytössä. Huoltomiehet puhdistavat rasvakanavat karkeilla harjoilla ja tehokkailla kemikaaleilla.
 • Saat nuohouksesta puhdistustodistuksen, jossa kerrotaan, millä päivämäärällä ja, millaisilla välineillä puhdistus on tehty. Näin sinulla on esittää kiinteistön isännöitsijälle sekä palotarkastajalle tarvittaessa todistus suoritetusta rasvakanavien nuohouksesta.

Ammattikeittiöiden rasvakanavien puhdistuksissa kohdealueitamme ovat Häme, Helsinki ja muu pääkaupunkiseutu.

Pyydä tarjous yhteydenottolomakkeella tai
info@cira.fi