fbpx

PALVELUT

CIRA logo

City-Rakentajat toteuttaa monipuolista asuinhuoneistojen ja liiketilojen remontointia pääkaupunkiseudulla. Joustavat palvelumme mukautuvat asiakkaan toiveiden mukaisesti aina yksittäisen asunnon peruskorjauksesta koko taloyhtiötä koskeviin laajempiin saneerauksiin, kuten putkiremontteihin tai huoneistojen pohjarakenteiden muutoksiin. Suunnittelemme ja rakennamme sinulle kodin, jossa haluat asua vuosia eteenpäin!

Suosituimpia taloyhtiöiden tilaamia remonttikohteita ovat linjasaneeraukset ja saunaosastojen remontit. Huolehdimme ajan tasalla olevista LVI-kuvista ennen remontin aloittamista ja pidämme taloyhtiön ajan tasalla remontin etenemisestä. Nykyaikaisessa pilvipalvelussa oleva projektinhallintamme varmistaa toiminnan tehokkaasti ja oikea-aikaisesti.

Toteutamme remontit niin, että ne vaikuttavat asukkaiden arkeen mahdollisimman vähän. Loihdimme tarvittaessa putkiremontin yhteydessä wc-tilat ja kylpyhuoneet saunoineen kokonaan uuteen loistoon. Putkiremonttien toteutuksessa tehokkain toiminta-alueemme on Helsinki.

Nettirautakauppojen palvelut

Hyvä asiakas. Kun tilaat tai olet tilannut tuotteen ja asennuspalvelun nettirautakaupasta, me kontaktoimme sinut ja alamme sopia asennusta kanssasi. Tavoitteemme on palvella nopeasti ja varmasti. 

Mikäli olet tilannut nettirautakaupasta tuotteen ja palvelun, ja sinulla on kysyttävää, ole ensisijaisesti yhyteydessä lähettämämme linkin kautta, toisisjaisesti sähköpostitse tai puhelimitse.

Sähköposti ja puhelinnumero tämän sivun alalaidassa.

TAI olet tilannut pelkän tuotteen ja tarvitset asennuksen, saat tarjouksen sähköpostise kysyen, vaihtoehtoisesti ylävalikon Asennuspyyntö- sivun kautta. Tarjouksen ja asennuksen saat nopeasti!

info@cira.fi
010 2022 980

Suunnittelu­palvelut

Rakentaminen ja saneeraus ovat vain osa City-Rakentajien palveluista. Tarjoamme myös monipuolista LVISA-suunnittelua, -mittausta ja -asennusta erilaisiin uudisrakennuksiin ja saneerauskohteisiin. Toteutamme nopealla aikataululla esimerkiksi kerrostalojen kylpyhuoneiden ja huoneistomuutosten LVI-kuvia ja rakennemuutoskuvia.

Suunnittelussa käytämme Kymdatan CADS-ohjelmistoa. Kaikki materiaali on sähköisessä muodossa, ja esimerkiksi uudiskohteissa toimitamme suunnitelmat suoraan rakennusvalvontaan sähköisesti.

LVISA-suunnittelupalveluitamme yksityisille, yrityksille, kunnille sekä taloyhtiölle:

 • LVI-suunnittelu (omakotitalot ja kerrostalot)
 • liike- ja teollisuuskiinteistöt
 • lämmitys, vesi ja viemärit
 • linjasaneerausten suunnittelu ja valvonta
 • ilmanvaihto ja ilmastointi
 • kylmätekninen suunnittelu
 • sähkötekniikka, sähkötöiden suunnittelu ja asennukset
 • lämpöpumppujärjestelmien sekä lauhdejärjestelmien suunnittelu
 • kaukolämpö ja kaukokylmäverkostojen suunnittelu
 • salaoja, sadevesi, pihojen hulevedet
 • talotekniikan automaatio ja valvonta.

Palveluihimme kuuluu myös kiinteistön vesi- ja viemärilaitteiston (KVV) valvonta, märkätilojen vesieristys (VTT-serfikaatti), ilmanvaihdon (IV) valvonta ja ilmanvaihtokanavien nuohous. LVI-asennusten lisäksi teemme erilaisia sähköasennuksia.

Toteutamme erilaiset suunnittelut, ylläpitotyöt ja huollot kattavan palveluketjumme mukaisesti. Saat meiltä erilaiset lämpökuvaukset, putkitutkaukset, viemäri- ja kanavakuvaukset, ilmalämpöpumppujen pesut sekä lämmöntuotannon ja kylmätuotannon sovellukset.

Autamme niin isoissa kuin pienissäkin suunnittelu- ja toteutustöissä, joten tiedustele meiltä toiveidesi mukaista suunnitelmaa.

Luo pihasta kunnon keidas

Rakennusalan palveluihimme kuuluu kerrostalojen ja omakotitalojen piharakentamista, viheralueiden suunnittelua ja toteutusta sekä esimerkiksi ravintoloiden tai omakotitalojen terassitöitä. Lisäksi rakennamme aitoja, katoksia sekä salaojituksia, hulevesijärjestelmiä, ja jopa sokkeleiden kunnostuksia.
Viherrakentaminen voi olla esimerkiksi taimien istuttamista, kivetyksen rakentamista tai kaivuutyötä. Toteutamme kerrostalojen ja omakotitalojen pihat toiveidesi mukaan, tai pihasuunnittelijamme laatii suunnitelman visiotasi mukaillen.
Teemme piharemontteja taloyhtiöille ja omakotitaloihin ja suunnittelemme asuinalueen pihapiiristä viihtyisän ja luonnonläheisen oleskelutilan, jonne asukkaat voivat yhdessä kokoontua.

Viralliset energia­todistukset ja energia-avustuslaskelmat vaivattomasti

Teemme energiatodistukset ympäri Suomen nopeasti ja laadukkaasti. Energiatodistuksen saa antaa ainoastaan laskelmien laatimiseen pätevöitynyt henkilö. Pätevyyden voi tarkistaa pätevyyksiä ylläpitävän toimijan sivuilta (FISE).

Lain mukaan energiatodistus on pakollinen aina kun asunto myydään tai vuokrataan. Energiatodistus on voimassa enimmillään kymmenen vuotta. Energiatodistuksen laatimista ohjaavat laki ja asetus energiatodistuksesta, rakennusmääräyskokoelman energiantehokkuutta käsittelevät osat sekä muut ympäristöministeriön antamat energiatehokkuus-määräykset.

Toimialueemme energiatodistuksissa on Etelä-Suomi.

Pyydä tarjous!
info@cira.fi
010 2022 980

Arkkitehti­palvelut käytössäsi

Yhteistyökumppanimme Arkkitehdit Sankari Oy on vuonna 2008 perustettu laajan palveluvalikoiman arkkitehtitoimisto, joka suunnittelee erilaisia pientaloja, asuntoja, huoneistojen muutoksia, korjausrakentamista ja loma-asuntoja asiakkaan toiveiden mukaisesti. Arkkitehtitoimiston toteutuksia ovat myös laajemmat aluesuunnitelmat ja kehityshankkeet sekä liikerakentamisen ratkaisut.

Arkkitehtitoimiston kautta saat esimerkiksi asuntojen rakenteisiin tulevien muutosten suunnittelun tai tilojen 3D-mallinnuksen. Suunnittelutöissä mallintaminen auttaa asiakasta näkemään remontin lopputuloksen virtuaalisesti jo suunnitteluvaiheessa. Virtuaalimallissa suunnitelmia voi tarkastella aidossa, 1:1-mittakaavassa.

Julkisten tilojen arkkitehtipalveluita ovat yksilöllisten toimitilojen, kuten pop-up-myymälöiden, ravintoloiden ja majoituskohteiden suunnittelutyöt. Arkkitehdit Sankari toteuttaa myös monipuolista korjaus- ja perinnerakentamista, asuntomessukohteita sekä erikseen tilattavina palveluina sisustusten ja valaistusratkaisujen suunnittelua.

Lisätietoja:
info@cira.fi
010 2022 980