fbpx

CIRA REMONTIT

Oikein tehty remontti nostaa asunnon ja kiinteistön arvoa.

City-Rakentajat toteuttaa tyylikkäitä huoneistoremontteja asiakkaan toiveet huomioiden. Olipa kyseessä sitten ensiasunto tai perintökiinteistö, teemme kaikki muutostyöt peruskorjauksesta konservointiin. Saat meiltä koko huoneiston pintaremontin tai yksittäisen huoneen, kuten keittiön tai saunan remontin. Muista myös kotitalousvähennys!

Oletko ostanut arvoasunnon sijoitusmielessä? Huolehdimme asunnon alkuperäisen tyylin säilyttämisestä remontin aikana tai luomme tarvittaessa kokonaan uudet pohjaratkaisut muuttamalla huonejärjestystä. Halutessasi siirrämme esimerkiksi saunan tai wc-tilat kokonaan eri kohtaan huoneistoa remontin yhteydessä. Hoidamme myös yhteistyön ja lupa-asiat taloyhtiön kanssa. Lopputuloksena on taidolla toteutettu remontti, joka tuottaa lisäarvoa asunnon omistajille.

Remontoimme asunnoista koteja. Meille on kunnia-asia luoda viihtyisiä huoneistoja, jotka on toteutettu juuri niin kuin asiakas toivoi. Kokenut suunnittelu- ja rakentajatiimimme huolehtii remonttisi kaikista yksityiskohdista. Tilaa meiltä stressitön remonttipaketti!

Pyydä tarjous!
info@cira.fi
044 720 1980

Koti kuva

Remontointi­­palvelut kotitalouksiin

Toteuta unelmiesi koti monipuolisten palveluidemme avulla.
LVIS-SUUNNITTELU

LVIS-suunnittelulla saat esimerkiksi omakotitaloon tai kesämökille mahdollisimman energiatehokkaat lämpö-, vesi-, ilmastointi- ja sähköratkaisut. LVIS-suunnittelupalvelumme sisältävät erilaiset talotekniikkaan liittyvät kuvat, lupa-asiat ja piirustukset.

RAKENNUSTEKNISET TYÖT

Toteutamme erilaiset rakennustekniset työt asiakkaan toiveiden pohjalta. Teemme esimerkiksi kosteiden tilojen remontteja ja muutostöitä, joissa olemassa olevia tiloja laajennetaan tai huoneiden järjestys vaihdetaan kokonaan uusiksi.

LVI- JA SÄHKÖASENNUS

Teemme kotien monipuoliset LVI-työt energiatehokkuus huomioiden. Asennamme astianpesukoneet, kylpyhuonekalusteet ja ilmalämpöpumput paikoilleen, tai teemme taloihin isompia LVI-urakoita, kuten putkiremontteja.

RAKENNUSLUVAT

Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaisen palvelupaketin aina suunnittelusta lupa-asioihin ja toteutukseen helposti yhdestä paikasta. Hoidamme myös viranomaisyhteistyön sekä remonttien viimeistelyt ja jälkitarkistukset.

ARKKITEHTIPALVELUT

Yhteistyökumppanimme Arkkitehdit Sankari Oy suunnittelee monipuolisia taloja, asuntoja ja liiketiloja. Arkkitehtitoimiston palveluihin kuuluu esimerkiksi tilojen 3D-mallinnus sekä erillisinä palveluina tilattavat sisustuksen ja valaistuksen suunnittelut.

RAKENNUSMESTARI­PALVELUT

Rakennusmestari huolehtii rakennusprojektien onnistuneesta läpiviennistä ja aikataulujen pitävyydestä. Voit tilata meiltä rakennusmestaripalvelut esimerkiksi omakotitalon tai kesämökin rakentamisen turvalliseen toteutukseen.