fbpx

CIRA REMONTTI

Remontit ja saneeraukset

Oikein tehty remontti nostaa asunnon ja kiinteistön arvoa.

City-Rakentajat toteuttaa tyylikkäitä huoneistoremontteja asiakkaan toiveet huomioiden. Olipa kyseessä sitten ensiasunto tai perintökiinteistö, teemme kaikki muutostyöt peruskorjauksesta konservointiin. Saat meiltä koko huoneiston pintaremontin tai yksittäisen huoneen, kuten keittiön tai saunan remontin. Muista myös kotitalousvähennys!

Oletko ostanut arvoasunnon sijoitusmielessä? Huolehdimme asunnon alkuperäisen tyylin säilyttämisestä remontin aikana tai luomme tarvittaessa kokonaan uudet pohjaratkaisut muuttamalla huonejärjestystä. Toteutamme kotien ja huoneistojen muutostyötä, ja halutessasi siirrämme esimerkiksi saunan tai wc-tilat kokonaan eri kohtaan huoneistoa remontin yhteydessä. Hoidamme myös yhteistyön ja lupa-asiat taloyhtiön kanssa. Lopputuloksena on taidolla toteutettu remontti, joka tuottaa lisäarvoa asunnon omistajille.

Remontoimme asunnoista koteja. Meille on kunnia-asia luoda viihtyisiä huoneistoja, jotka on toteutettu juuri niin kuin asiakas toivoi. Kokenut suunnittelu- ja rakentajatiimimme huolehtii remonttisi kaikista yksityiskohdista. Tilaa meiltä stressitön remonttipaketti!

Pyydä tarjous!

Kerro remonttitarpeestasi yhteydenottolomaakkella tai  info@cira.fi

Koti kuva

Remonttipalvelut

Toteuta unelmiesi koti monipuolisten palveluidemme avulla.
LVIS-SUUNNITTELU

LVIS-suunnittelulla saat esimerkiksi omakotitaloon tai kesämökille mahdollisimman energiatehokkaat lämpö-, vesi-, ilmastointi- ja sähköratkaisut. LVIS-suunnittelupalvelumme sisältävät erilaiset talotekniikkaan liittyvät kuvat, lupa-asiat ja piirustukset. 

Tarjoamme myös monipuolista LVISA-suunnittelua,  -mittausta ja                  -asennusta erilaisiin uudisrakennuksiin ja saneerauskohteisiin. Toteutamme nopealla aikataululla esimerkiksi kerrostalojen kylpyhuoneiden ja huoneistomuutosten LVI-kuvia ja rakennemuutoskuvia.

LVISA-suunnittelupalveluitamme on tarjolla yksityisille, yrityksille, kunnille sekä taloyhtiölle.

Lue lisää suunnittelupalvelumme sisällöstä täältä.

LVIS-TYÖT

Kauttamme hoituvat ammattitaidolla taloteknisistä töistä niin putki- ja sähkötyöt sekä ilmastointityöt ja lämpöurakat. Toimenkuvaamme kuuluvat uudisrakennus, valmis- ja saneerauskohteet. Hoidamme projektin suunnittelusta toteutukseen. Toteutamme kokonaisvaltaisen LVIS-remontin kotiisi, yritystiloihin tai talonyhtiöön. Remontoimme myös kosteita tiloja.

Kun sähkö-, putkiremontti- sekä ilmastointityö tilataan yhdestä paikasta, saadaan aikaan tehokkaasti toteutettu remontti, eikä tarvitse asioida useamman tahon kanssa. Teemme kotien monipuoliset LVI-työt energiatehokkuus huomioiden. Asennamme astianpesukoneet, kylpyhuonekalusteet ja ilmalämpöpumput paikoilleen tai ilmalämpöpumppujen asennukset. Kauttamme onnistuu niin pienemmät kuin suuremmatkin urakat. Tyytyväinen asiakas on remontissamme tärkeintä. Siksi otammekin myös asiakkaan toiveet huomioon projektin aikana. LVIS-töissä palvelualueemme on Uusimaa ja Päijät-Häme.

Kysy lisää yhteydenottolomakkeella.

LVIS-TYÖT palveluumme kuuluu:
LVI
 • Putkistojen kuntokartoitus
 • Tukkeutuneiden viemäreiden avaus ja puhdistus
 • Putkiremontti
 • Vesikalusteiden asennus
 • Viemäröinnit.
LÄMMITYS JA ILMASTOINTI
 • Lämmitysjärjestelmä ja ilmastointilaitteet
 • Ilmalämpöpumppujen asennus ja huolto
 • Ilmavesilämpöpumppujen asennus.
SÄHKÖ
 • Valaistussuunnittelu ja valaisimien asennus
 • Pistorasioiden vaihto ja asennus
 • Uudis- ja saneerauskohteiden sähkösuunnittelu
 • Sähköurakat.
VESIVAHINKOSANEERAUKSET

Kodin kosteus- ja vesivahingot ovat ikävä ongelma ja usein ne tulevat yllätyksenä. Joskus vahinko voi olla inhimillinen tai johtua rakennevirheestä taikka huolimattomuudesta. Vesivahinkojen korjaaminen vie aikaa, ja on yleensä rakenteiden purkamista vaativia saneeraus- ja kuivausoperaatioita. Kun kuivaus ehditään aloittaa mahdollisimman nopeasti, sitä parempi mahdollisuus on rajoittaa vahinkojen laajuus sekä vaikuttaa kuivausaikaan.

Toteutamme vesivahinkoremontin kokonaisvaltaisesti. Kauttamme hoituvat vesivahingon kartoitus yhteistyökumppanimme kanssa, sekä kuivaus- ja saneeraustyöt. Toteutamme vesi- ja kosteusvahinkojen korjaustyöt yksityisasiakkaille, taloyhtiöille ja yrityskohteille. Remontoimme kosteudesta kärsineet tilat entiselleen toiveet huomioiden.

Vesivahinkosaneerauspalveluumme kuuluu:

 • Suojaustyöt, kuten suojaseinien rakennukset ja lattioiden sekä ilmanvaihtokanavien suojaus helpottaen samalla pölynhallintaa. Riippuen vesivahingon mittavuudesta, alueiden eristäminen voi mahdollistaa muiden tilojen käytön.
 • Pölynhallinta alipaineistuksella, jolloin alue, jossa pölyä syntyy, osastoidaan.
 • Purkutyötä ennen tehdään etukäteissuunnittelua. Itse purkutyössä vanha purkumateriaali viedään pois. Huomioimme purussa myös viranomaismääräykset.
 • Rakenteiden kuivaus: teemme kuivauksen koneellisesti sille tarkoitetulla kalustolla tai tuulettamalla.
 • Uudelleen saneerauksella korjataan huone uuden veroiseksi tai vähintään alkuperäistasolle toiveet huomioiden.
 • Desinfiointi: kosteusvauriot ja vesivahingot voivat aiheuttaa homeen hajua, jonka poistamiseksi ei pelkästään riitä alkusyyn korjaus. Hajusta on kuitenkin mahdollista päästä eroon oikealla tekniikalla. Teemme tarvittaessa siis myös rakenteiden desinfiointeja. Tämä tapahtuu ongelma-alueella saneerauksen jälkeen.

Palvelualueemme vesivahinkosaneerauksissa on Uusimaa. Kerro tarpeestasi meille yhteydenottolomakkeella tai info@cira.fi

Isännöitsijät, jos sinulla on vesivahinkokohde, ilmoita siitä tästä. 

Huoltokutsu, isännöitsijät
HUONEISTOMUUTOKSET JA RAKENNUSTEKNIIKKA

Huoneistomuutoksissa huoneiden pohjaratkaisut ajatellaan uusiksi, ja esimerkiksi kylpyhuone- tai saunatilat voidaan siirtää tai laajentaa kokonaan uuteen kohtaan. Remonteissa tiloista tehdään toimivia ja viihtyisiä kokonaisuuksia. Hoidamme myös yhteistyön ja lupa-asiat taloyhtiön kanssa.

Kerro tarpeestasi meille yhteydenottolomakkeellamme ja pyydä tarjous!

RAKENNUSLUVAT, RAKENNUSMESTARIPALVELUT

Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaisen palvelupaketin aina suunnittelusta lupa-asioihin ja toteutukseen helposti yhdestä paikasta. Hoidamme myös viranomaisyhteistyön sekä remonttien viimeistelyt ja jälkitarkistukset.

Rakennusmestari huolehtii rakennusprojektien onnistuneesta läpiviennistä ja aikataulujen pitävyydestä. Voit tilata meiltä rakennusmestaripalvelut esimerkiksi omakotitalon tai kesämökin rakentamisen turvalliseen toteutukseen.

ARKKITEHTIPALVELUT

Yhteistyökumppanimme suunnittelee monipuolisia taloja, asuntoja ja liiketiloja. Arkkitehtitoimiston palveluihin kuuluu esimerkiksi tilojen 3D-mallinnus sekä erillisinä palveluina tilattavat sisustuksen ja valaistuksen suunnittelut.