CIRA SmartIO logo

SMARTIO CIRA

Langaton hallintajärjestelmä kodeille ja kiinteistöille

SmartIO CIRA on langaton hallintajärjestelmä kodin ja liiketilojen olosuhteiden mittaukseen ja laitteiden etähallintaan. Kiinteistöihin asennettavat sensorit mittaavat reaaliaikaisesti esimerkiksi rakenteiden kosteutta ja lämpötilaa sekä ilmanlaatua. Voit valita niin monta mittauspistettä kuin haluat, ja räätälöidä sovelluksen seuraamaan haluamiasi ominaisuuksia huoneistoissa tai toimitiloissa.

SmartIO CIRA ennakoi esimerkiksi lähestyvän vesivahingon ilmoittamalla rakenteiden lisääntyneestä kosteudesta tai veden kulutuksen kasvusta. Sovelluksen avulla voit ohjata, ajastaa, sammuttaa ja käynnistää laitteita etänä älypuhelimella, tabletilla tai pöytäkoneella. Jos pelkäät lieden tai kahvinkeittimen virran jääneen päälle, voit sammuttaa sähköt etähallinnan avulla ja välttää tulipalon.

Sensoreiden keräämää dataa on helppo seurata reaaliaikaisesti älypuhelimen sovelluksella, ja tiedot arkistoituvat myös pilvipalveluun. SmartIO CIRA on yksi City-Rakentajien remonttien elinkaaripalveluista, joilla asiakkaille luodaan viihtyisiä ja turvallisia koteja ja toimitiloja.

Lisätietoja:
Kari Rännäli
kari@cira.fi
044 720 1980

SmartIO kuva

Mittauspalvelut

SmartIO CIRA tekee kiinteistöstäsi turvallisen ja energiatehokkaan.
ETÄHALLINTA

Järjestelmällä voit helposti säädellä kiinteistöjen sähkölaitteiden toimintaa. Etähallinnalla tarkistat laitteiden kulutuksen ja virta-asetukset kännykästä, ja tarvittaessa sammutat laitteet tai kontrolloit kulutusta.

ENERGIATEHOKKUUS

Sovellus kertoo kiinteistösi ihanteelliset olosuhteet sekä niiden poikkeamat. Jos sisälämpötila on liian korkea verrattuna ulkolämpötilaan, voit säätää asetuksia sovelluksessa. Säästöasetuksilla pidät kotisi energiatehokkaana myös lomien ajan.

KIINTEISTÖTIEDOT

Sovellus mittaa sensoreiden välityksellä kiinteistön rakenteiden lämpöä ja kosteutta sekä niiden muutoksia. Piikki veden- tai sähkönkulutuksessa on hälytysmerkki, johon voit reagoida sovelluksen avulla ja välttyä näin suuremmilta ongelmilta.

REAALIAIKAISUUS

Sovellus välittää kerätyn datan reaaliaikaisesti suoraan käyttäjän älypuhelimeen. Tiedot arkistoituvat myös pilvipalveluun, josta niitä voi tarkastella koko sovelluksen käyttöhistorian ajalta tai tarkemmilla aikarajauksilla.

SmartIO kuva