TARJOUSPYYNTÖ

CIRA toteuttaa monipuoliset asuinhuoneistojen, liiketilojen ja piha-alueiden remontit ja rakennustyöt.

Täytä alla oleva lomake, kerro remonttitoiveistasi ja pyydä tarjous!


Arkkitehtipalvelut

Yhteistyökumppanimme Arkkitehdit Sankari on monipuolinen arkkitehtitoimisto, joka toteuttaa yksilöllisiä suunnittelutöitä aina huoneistojen pohjaratkaisujen muutoksista loma-asuntojen tai pientalojen suunnitteluun.

LVIS-suunnittelu tai -asennus

LVIS-suunnittelulla haetaan parhaat ratkaisut energiatehokkaiden kotien tai liiketilojen lämpö-, vesi- ja ilmanvaihtojärjestelmiin sekä sähkötöihin. Teemme myös LVIS-töihin liittyvät asennukset.

Keittiöremontti ja Keittiömaailman mallisto

UUTTA!  Saat kauttamme Keittiömaailman suomalaiseen makuun sopivat Petra-Keittiöt ja A la Carte -keittiöt suoraan saneerauskohteisiimme. Keittiöt ovat kotimaisia Avainlippu-tuotteita ja ne valmistetaan Päijät-Hämeessä, Nastolassa. Pyydä oheisella lomakkeella tarjous keittiöremontista, johon voit valita haluamasi vaihtoehdon Keittiömaailman mallistosta.

Piharakentaminen

CIRA:n piharakentamisen palveluihin kuuluu esimerkiksi salaojitukset, sadevesien ohjaus, viherrakentaminen, perustukset tai rinteiden tukirakenteet. Suunnittelemme ja rakennamme viheralueita niin yksityisasiakkaille kuin taloyhtiöillekin. Meiltä myös pihan kiveykset tai asfaltoinnit!

Putkiremontti

Palveluitamme ovat pientalouksien putkiremontit tai taloyhtiöiden laajemmat linjasaneeraukset sekä niihin liittyvät vessa-, kylpyhuone- tai saunaremontit sekä kosteiden tilojen purkutyöt ja pintaremontit.

Suunnittelupalvelut

Kaipaatko suunnitteluapua huoneistomuutokseen, lisäosaan, varastoon tai piharakennukseen tai haluatko tietää, kuinka saat kotisi mahdollisimman energiatehokkaaksi? Monipuolisiin suunnittelupalveluihimme sisältyy erilaisten ratkaisuvaihtoehtojen kartoittaminen asiakkaan toiveiden pohjalta.