fbpx

Asennus ja Remontit

CIRA toteuttaa LVIS-alan palvelut, rautakauppatuotteiden asennukset sekä huoneistoremontit.

Palvelumme tärkein elementti nopeus, vastauksissa sekä toteutuksissa. Suorimamme vuorokaudessa useita kymmeniä pienasennuksia Etelä-Suomen alueella. Tehokas tuotannonsohjaus ja monipuolisesti asentavat asentajamme palvelvat Sinua yksityisasiakas tai isännöitsijä.

Meillä on asiakkaana myös lukuisia rautakauppoja, myyjät ovat kokeneet CIRAn asennuspalvelun olevan nopea ja helppo tapa lisäarvon tuottamiseen. 

Rautakauppatuotteiden asennuspalvelut

Hyvä rautakaupan asiakas, saat lähes kaikkien rautakauppatuotteiden asennukset meiltä. Palvelun tilaat kätevästi allaolevalla rasti ruutuun- lomakkeella! Tilauksesi vahvistetaan ja asennusaika ehdotetaan sinulle sähköpostitse 1-2 vrk aikana. Asennusaika 2-5 arki-vrk.

Perusasennus-hinta palvelun perässä, asennuksen sisältö ja mahdolliset lisäkustannukset selvitämme Teille erillisellä sähköpostilla. Mikäli tarvitsemasi palvelu ei lue listalla, kysy lisätietoja allaolevan lomakkeen kautta. HUOM! Kun tilaat asennusta, vahvistamme tilauksen sähköpostilla, sisältäen asennusehdot, hinta yms tiedot. Vasta kun olet hyväksynyt tilauksen, Saat laskun tai maksat paikan päällä pankkikortilla, kätevää!  

Asennuspalvelut kattavat tällähetkellä: Uusimaa, Länsi-Suomi, Kanta-Häme, Päijät-Häme ja Kymenlaakso. 

Mikäli olet tilannut Taloon.com tai Netrauta.fi rautakaupasta asennuspalvelun, kirjoita tilausnumerosi ja kysymys Viesti-kenttään, olemme yhteydessä pikimmiten.

Remonttipalvelut

Rakennusmiehemme ovat erikoistuneet mm huoneistosaneerauksiin. Teemme Teille taloyhtiöiden vaatimat LVI-kuvat ja toteutamme remontin! Sertifikaatit ja luvat ovat kunnossa. Palvelun tilaaminen / tarjouspyyntö alkaa kätevästi allaolevalla rasti ruutuun- lomakkeella!

Isännöitsijöiden sekä Rautakauppojen asennuspalvelut

Ammattilainen, tilaat ns pika-asennukset helposti allaolevan Huoltokutsun kautta. Pika-asennuksia ovat mm hanat ja WC-istuimet, kysy lisää!  Henkilöstömme ovat LVISJA-asentajia, tekninentuki muodostuu insinööreistä ja rakennusmestareista.

Vastaamme Huoltokutsuusi 1 vrk aikana sähköpostitse, tai halutessasi puhelimitse. Asennusaika 2-5 arki-vrk.

Asennus- ja remonttipalveluiden lomake. Valitse asennettava tuote tai remonti aihe, täytä tietokentät, vastaamme pikimmiten!

Huomaathan, tämä tarjouspyyntö/ tiedustelu ei velvoita Teitä mihinkään, annamme paluupostilla lisätietoa mm asennuksen sisältö, hinnat yms. 


Thermia ILPPI asennettuna
ILPIN SYVÄPESU

OHITUSKAISTA

Nämä saat tilattua ja maksettua heti. Heti toimitukseen!