fbpx

Pika-asennukset, pikana! 

WC-istuin, hana, suihku, peilikaappi, allaskaappi lämminvesivaraaja yms Tilaa meiltä asennus!

Palvelumme tärkeintä on laatu mutta myös nopeus, vastauksissa sekä toteutuksissa. Suorimamme satoja  pienasennuksia viikossa uudellamaalla. Maksun suoritat kätevästi pankkikortilla asentajalle!

Toki voimme hankkia tuotteenkin Teille. Saat kokonaistarjouksen kätevästi info@cira.fi

Pika-asennus asennuspalvelut

Tilaa tai osta LVIS-tuote kaupasta, me asennamme sen. Palvelun tilaat kätevästi allaolevalla rasti ruutuun- lomakkeella!  Tilauksesi vahvistetaan ja asennusaika ehdotetaan sinulle sähköpostitse 1-2 vrk aikana. Asennusaika 1-5 arki-vrk.

Asennuspalvelut kattavat tällähetkellä: Uusimaa, Turkun, Kotkan, Kouvolan, Lahden ja Hämeenlinnan talousalueet.

Remonttipalvelut

Rakennusmiehemme ovat erikoistuneet  huoneistosaneerauksiin. Teemme Teille taloyhtiöiden vaatimat LVI-kuvat ja toteutamme remontin! Kerro tarpeesi, me annamme tarjouksen info@cira.fi

 

Asennus- ja remonttipalveluiden lomake. Valitse asennettava tuote tai remonti aihe, täytä tietokentät, vastaamme pikimmiten!

Huomaathan, tämä tarjouspyyntö/ tiedustelu ei velvoita Teitä mihinkään, annamme paluupostilla lisätietoa mm asennuksen sisältö, hinnat yms. 

Perusasennus-hinta palvelun perässä, asennuksen sisältö ja mahdolliset lisäkustannukset selvitämme Teille erillisellä sähköpostilla. Mikäli tarvitsemasi palvelu ei lue listalla, kysy lisätietoja allaolevan lomakkeen kautta. HUOM! Kun tilaat asennusta, vahvistamme tilauksen sähköpostilla, sisältäen asennusehdot, hinta yms tiedot. Vasta kun olet hyväksynyt tilauksen, Saat laskun tai maksat paikan päällä pankkikortilla, kätevää!  

 


Thermia ILPPI asennettuna
ILPIN SYVÄPESU

OHITUSKAISTA

Nämä saat tilattua ja maksettua heti. Heti toimitukseen!