Tapahtumien täyteinen Raksa-messujen viikonloppu on nyt ohi, ja City-Rakentajien on aika siirtyä takaisin suunnittelupöydän ja rakennustyömaiden ääreen. Raksa-messuilla riitti vilinää ja vilskettä, ja olemme ilahtuneita siitä, miten positiivisesti yrityksemme remontti- ja saneerauspalvelut otettiin vastaan. Kiitos kaikille messuosastollamme vierailleille!

Raksa-messujen pääteemoina oli tänä vuonna energiatehokkuus ja ekologinen rakentaminen. Osastollamme kävi kova kuhina kaikkina kolmena messupäivänä, ja vierailijat halusivat lisätietoja erityisesti kodin lämpö- ja kosteusolosuhteita seuraavasta SmartIO CIRA -sovelluksesta sekä energiatehokkuutta korostavista remonttiratkaisuistamme ja LVI-suunnittelusta.

Meillä oli tosi hyvät Raksa-messut. Kävijöitä kiinnosti suuresti SmartIO CIRA kosteusmittauksineen sekä ilmalämpöpumppujen FreshWash-pesut. Saimme myös hyviä kehityskohteita seuraavia messuja ajatellen, City-Rakentajien toimitusjohtaja Kari Rännäli summaa.

City-Rakentajien messuarvontaan osallistui yhteensä 181 henkilöä, ja arpaonni suosi tällä kertaa Merja Laitikasta. Voittajalle lähtee palkinnoksi paketti luonnonkivilaattoja.

Kiitos hienosta messuviikonlopusta ja nähdään taas seuraavilla messuilla!