CIRA logo
Täyden palvelun

suunnittelu- ja rakennusyritys

City-Rakentajat on täyden palvelun suunnittelu- ja rakennusyritys, joka hoitaa liiketilojen ja asuinhuoneistojen muutokset, peruskorjaukset ja suuremmat remontit ja saneeraukset nopeasti ja luotettavasti. Laaja asiantuntijoiden ja alihankkijoiden verkosto takaa sen, että asiakkaat saavat remonttinsa osa-alueet aina LVI-suunnittelusta toteutukseen helposti yhdestä paikasta.

Vahvuutemme on palveluiden koko elinkaaren käsittävä paketti, joka kattaa suunnittelun ja tarvittavien lupien hoidon sekä remontoinnit, huoneistomuutokset ja sisustussuunnittelun. Asiakkaan vastuulle jää vain toiveiden listaaminen, me hoidamme kaiken muun!

City-Rakentajat yhdistää kokemuksen ja asiantuntemuksen asiakasta parhaiten palvelevalla tavalla. Pitkä kokemus eri suunnittelu- ja rakennusprojekteista näkyy sujuvana yhteistyönä ja ammattimaisina toteutuksina.

Hyvinvointi

Hyvä sisäilma edistää terveyttä. Remontoimme liiketiloja ja koteja, joissa ihmisillä on hyvä olla. Huomioimme suunnittelussa ja saneerauksissa myös asunnon yleisen viihtyvyyden. Remonttien lisäksi luomme asuinalueille monipuolista miljöörakentamista, joka sulautuu saumattomasti ympäristöönsä.

Hyöty

Toteutuksemme ovat kustannustehokkaita ja tiiviitä palvelupaketteja, joissa asiakas saa kaikki tarvitsemansa palvelut yhdestä paikasta. Huomioimme rakennusten energiatehokkuuden ja tarjoamme ratkaisuja, joissa asukas voi seurata energiankulutusta tai sisäilman laatua esimerkiksi kännykkäsovelluksella.

Helppous

Saat kaikki tarvitsemasi palvelut yhdestä paikasta. Hoidamme sopimukset ja yhteistyön viranomaisten kanssa, suunnittelemme asiakkaan vision mukaiset ratkaisut ja toteutamme remontit ja rakentamisen sujuvasti oman yhteistyöverkostomme kautta.

Eettisyys

Tuemme kestävää kehitystä ja rakennamme koteja, joissa viihtyisyys yhdistyy energiatehokkuuteen. Jokaiselle remontin osa-alueelle on omat ammattilaisensa, jotka vastaavat siitä, että kaikki toteutukset tehdään sopimusten ja asetettujen ehtojen mukaisesti. Käytämme saneerauksissa laadukkaita materiaaleja, joiden alkuperä on jäljitettävissä. Huomioimme ympäristöasiat myös kierrätyksessä ja remonttijätteiden jatkokäsittelyssä.