fbpx
CIRA logo
Täyden palvelun

Rautakauppojen asennuskumppani, ja saneerausrakentaja

City-Rakentajat on täyden palvelun pika-asennus ja rakennusyritys, joka hoitaa rautakauppojen asennukset sekä asuinhuoneistojen muutokset, peruskorjaukset ja suuremmat remontit ja saneeraukset nopeasti ja luotettavasti. 

Vahvuutemme pika-asennuksissa onEtelä- ja Keski-Suomen kattava asennusverkosto, omien ja kumppaneiden asentajien avulla.Tyytyväinen asennusasiakas on meille ja nettirautakaupalle tärkein asia, tarkaan suunniteltu toimitusketju varmistaa postiiivisen asiakaskokemuksen. Meidän ainutlaatuinen  työnohjausjärjestelmä keskustelee asiakkaan ja asentajan välillä niin, että itse asennustapahtuma on tarkasti sovitun mukainen, ajallisesti ja laadullisesti. Kysy myynnistä lisää!

Huoneistoremonteissa City-Rakentajat yhdistää kokemuksen ja asiantuntemuksen asiakasta parhaiten palvelevalla tavalla. Remonttipalvelu on koko elinkaaren käsittävä paketti, joka kattaa tarvittaessa  LVI-suunnittelun, sisustussuunnittelun, remontoinnit tai huoneistomuutokset. Asiakkaan vastuulle jää vain toiveiden listaaminen, me hoidamme kaiken muun!

Pitkä kokemus eri suunnittelu- ja rakennusprojekteista näkyy sujuvana yhteistyönä ja ammattimaisina toteutuksina.

Hyvinvointi

Remontoimme liiketiloja ja koteja, joissa ihmisillä on hyvä olla. Huomioimme suunnittelussa ja saneerauksissa myös asunnon yleisen viihtyvyyden. Remonttien lisäksi luomme asuinalueille monipuolista miljöörakentamista, joka sulautuu saumattomasti ympäristöönsä.

Hyöty

Toteutuksemme ovat kustannustehokkaita ja tiiviitä palvelupaketteja, joissa asiakas saa kaikki tarvitsemansa palvelut yhdestä paikasta. Huomioimme rakennusten energiatehokkuuden ja tarjoamme ratkaisuja, joissa asukas voi seurata energiankulutusta tai sisäilman laatua esimerkiksi kännykkäsovelluksella.

Helppous

Saat kaikki tarvitsemasi palvelut yhdestä paikasta. Hoidamme sopimukset ja yhteistyön viranomaisten kanssa, suunnittelemme asiakkaan vision mukaiset ratkaisut ja toteutamme remontit ja rakentamisen sujuvasti oman yhteistyöverkostomme kautta.

Eettisyys

Tuemme kestävää kehitystä ja rakennamme koteja, joissa viihtyisyys yhdistyy energiatehokkuuteen. Jokaiselle remontin osa-alueelle on omat ammattilaisensa, jotka vastaavat siitä, että kaikki toteutukset tehdään sopimusten ja asetettujen ehtojen mukaisesti. Käytämme saneerauksissa laadukkaita materiaaleja, joiden alkuperä on jäljitettävissä. Huomioimme ympäristöasiat myös kierrätyksessä ja remonttijätteiden jatkokäsittelyssä.