Onko kotisi ilmeen päivittäminen esimerkiksi keittiössä, kylpyhuoneessa tai saunassa ajankohtainen? Oletko uusimassa vesikalusteita, sähkökiuasta tai tarvitsetko uuden keittiöhanan asennuksen astianpesukoneliitännällä? Onko remontti tähtäimessä tai rakennatko uutta? Apu kenties löytyy asennuspalvelustamme. Anna meidän auttaa ja mahdollistaa stressittömämpi projekti. Pääset nopeammin nauttimaan itse tuotteesta ja lopputuloksesta.

Voit ostaa tuotteen, mistä haluat, ja tilata asennuksen verkkokaupastamme – kätevää! Teemme myös yhteistyötä rautakauppojen kanssa. Kun teet asennustilauksen verkkokaupastamme, annamme asennusajan kahden – viiden arkipäivän sisällä ja sovimme asennuksen eteenpäin viemisen. Lopullinen asennusaika riippuu aina asennettavasta tuotteesta, sen saatavuudesta ja myös asennuskohteen vaatimukset tulee huomioida.

CIRA asennuspalvelu.

Kesäisin voi olla ruuhkaa ilmalämpöpumppujen asennuksissa, joten, jos et omista ilmalämpöpumppua, kannattaa reagoida hyvissä ajoin keväällä. Näin saat omasi toimintakuntoon ennen kesän helteitä. Kesän loppupuolella teemme ilmalämpöpumppujen asennuksia myös paljon, sillä asiakkaat ennakoivat tulevaa kesää, ja ilmalämpöpumppu on myös kustannustehokkaampi lämmitystarkoitukseen talvisin. Jos vuorostasi omistat ilmalämpöpumpun, muistathan huollattaa sitä säännöllisin väliajoin. Siitä, miksi ilmalämpöpumpun huolto on tärkeä, olemme avanneet Blogikirjoituksessamme.

Kauttamme hoituu niin keittiöhanan ja astianpesukoneen asennus, pyykinpesukoneen asennus, wc-istuimen, peilikaapin, allaskaapin, altaan ja pesuallashanan asennus kuin myös suihkun asennus. Teemme muun muassa sähköpatterin ja sähkökytkimen asennuksia ja asennamme myös lämminvesivaraajan. Asennamme eri merkkisiä tuotteita tai vaihdamme vanhan uuteen. Osan tuotteistamme kohdalla, uuden tuotteen asennuksen yhteydessä hoidamme myös vanhan tuotteen poisviennin. Tästäkin siis huolehdimme puolestasi.

Voit tilata asennuksen uuden tuotteen päivitystarkoituksessa, tai jos olet remontoimassa isompaa tilaa tai rakennat uutta, kannattaa meiltä kysyä tarjous useamman tuotteen asennukseen. Kerro tällöin tarpeestasi ja suunnitteilla olevasta remontista yhteydenottolomakkeella, niin keskustellaan, mikä ratkaisu olisi paras. Luotettavien ammattilaistemme toimesta tehdyllä asennuksella varmistat, että työt tehdään sovittuna aikana ja hyvää rakennustapaa noudattaen. Samalla varmistat tuotteen toiminnan ja valmistajan takuuehtojen täyttymisen.

Asennuspalvelumme kattavat tällä hetkellä Uudenmaan, Kymenlaakson, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen ja Varsinais-Suomen alueen, pois lukien saaristo ja saaret. Lue lisää asennuksesta verkkokaupastamme asennustuotteiden tuotekohtaisilta korteilta.